Caracteristici

O infrastructură proiectată și implementată pentru o înaltă performanță privind calitatea serviciilor oferite, însumând 2240 nuclee de arhitectură X86, 432,5 TB stocare utilizabilă și conexiuni de 10 Gb, infrastructura ICIPRO s-a adaptat cerințelor eterogene ale utilizatorilor săi. ICIPRO combină scalabilitatea cloud-ului cu o infrastructură hardware dedicată 100%. Platforma este virtualizată utilizând tehnologia HyperV și este complet administrată de către noi.


Hyper-V

Combinăm puterea hardware-ului Intel cu tehnologia Hyper-V, o platformă de virtualizare care a contribuit la reducerea considerabilă a costurilor operaționale și creșterea eficienței activităților de operare, fiind construit pe baza tradiției familiei Windows Server!

Stocare

Avem mai multe tipuri de stocare in functie de necesitatiile dumneavostra. Serverele sunt conectate la platforme SAN (Storage Area Network) redundante pentru a asigura Inalta disponibilitate și soluții operaționale eficiente, reducand în același timp, costurile de capital!

Performanță sporită

Serverele noastre sunt asamblate și configurate, pentru a vă oferi performanțe optime. Serverele sunt alimentate de arhitectura Intel de nouă generație, stocare SSD și o infrastructură foarte rezistentă, pentru a vă satisface nevoile!


Disponibilitate

Soluțiile noastre sunt perfecte pentru găzduirea aplicațiilor de afaceri într-un mediu de producție sau pre-producție. Infrastructura oferă o latență minimă pentru serviciile dvs. și disponibilitatea hardware garantată de un SLA!

Trafic nelimitat

Traficul pentru serverul dvs. este nelimitat. Aceasta înseamnă că puteți găzdui servicii sau aplicații care necesită o lățime de bandă mare, oferind clienților o experiență de navigare optimă, fără costuri suplimentare!

Securitate sporită

O infrastructură proiectată și implementată la cele mai înalte standarde, folosind un sistem profesional de securitate pentru a garanta protecția datelor și a serviciilor!

Avantajele ICIPRO

Infrastructura software de bază a sistemului de cloud ICIPRO are la bază hipervizorul Microsoft Hyper-V 2012 R2, parte componentă a sistemului de operare Microsoft Windows Server 2012 R2. Windows Server 2012 cu Hyper-V este o platformă de virtualizare care a contribuit la reducerea considerabilă a costurilor operaționale și creșterea eficienței activităților de operare fiind construit pe baza tradiției familiei Windows Server care și-a demonstrat statutul de platformă de aplicații, cu o multitudine de aplicații deja construite și implementate și cu o comunitate de milioane de dezvoltatori deja familiarizați cu tehnologiile Microsoft.

  • Interfață software de tip self-service
  • Windows Azure

Infrastructura de cloud ICIPRO dispune de o interfață software de tip self-service pentru accesarea și gestionarea resurselor de calcul virtualizate. Această interfață software se bazează pe produsul Windows Azure Pack, un produs ce cumulează o serie de tehnologii Windows Azure, având la bază un orchestrator de procese ce oferă flexibilitate, dinamism și elasticitate infrastructurii de cloud, utilizatorii finali putând gestiona rapid și eficient resursele fără a fi nevoie de nici o echipă de asistență IT sau de un furnizor de servicii de găzduire.

  • Microsoft Hyper-V
  • Windows Azure Pack

Serviciul tehnic oferă o asistență specializată pentru suport în instalarea și configurarea diverselor soluții cât și pentru rezolvarea problemelor apărute în exploatarea serviciilor de cloud. La cerere, se poate oferi în condiții de securitate, serviciul de back-up ce este un serviciu opțional și presupune crearea unei copii a datelor într-un mediu separat față de cel de producție ce oferă o protecție consistentă împotriva pierderii sau coruperii acestora, iar restaurarea lor de la un moment anterior recent permite o redresare rapidă și în condiții de deplină siguranță, în urma unui eveniment neprevăzut. Aceste serviciu de backup se face doar la nivelul întregii mașini virtuale.

  • Suport tehnic specializat
  • Asistență 24/7

Vă interesează serviciile noastre? Puteți solicita o ofertă personalizată!